Groot formaat tegels

Groot formaat tegels

Besseling Tegelwerken
Besseling Tegelwerken

Badkamertegels met een

Groot formaat

Het gebruik van groot formaat tegels in de badkamer biedt heel veel mogelijkheden. Daarnaast geeft het een prachtige en unieke uitstraling.

Dit formaat tegels laten ruimtes groter lijken en zijn perfect te combineren met andere soorten tegels. Denkt u bijvoorbeeld aan een combinatie met mozaïektegels.

Bij Besseling Tegelwerken werken we graag met groot formaat tegels. Laat u verrassen door de unieke mogelijkheden.

In uw badkamer

Grote tegels

Grote vloertegels zorgen ervoor dat de ruimte meer één geheel lijkt. Hierdoor kan de ruimte groter lijken. Naast de grootte van de tegel, kan ook de vorm van de tegel de uitstraling van uw badkamer bepalen. Met langwerpige tegels kunt u de ruimte bijvoorbeeld langer of breder laten lijken, afhankelijk van in welke richting u ze laat plaatsen.

Keuze afhankelijk van uw ruimte
Het formaat tegel dat u kiest is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van uw badkamer. Als de badkamer erg klein is, kunt u misschien beter voor tegels van 60 x 60 centimeter kiezen in plaats van 100 x 100 centimeter. Want in een kleine badkamer zijn tegels van 60 cm ook al erg groot, waardoor de tegels alsnog een ruimtelijk effect geven. Ik geef u graag een passend advies.

Besseling Tegelwerken